ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Горива

ГОРИВАТА „ЛУКОЙЛ" — КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ

Горивата с марката на „Лукойл" са с гарантирано европейско качество,  доставени директно от най-голямата и модерна рафинерия на Балканите — „Лукойл Нефтохим Бургас". Бензиностанции ЛУКОЙЛ предлагат на своите клиенти висококачествените традиционни горива А95Н, А98Н и DIESEL,  автогаз пропан-бутан и премиум-горивата от иновационната серия ECTO.

КАЧЕСТВОТО Е ВИНАГИ НА ПЪРВО МЯСТО

По целия път на горивото от рафинерията до колонките се осъществява строг качествен контрол. Горивата за бензиностанциите „ЛУКОЙЛ" се доставят в пломбирани цистерни, чийто маршрут се наблюдава постоянно чрез сателитна връзка. Резервоарите на обектите са двустенни, със специално покритие, което не допуска замърсяване на горивата с примеси. Всяка бензиноколонка е оборудвана с електронна система за контрол на точността на измерване при зареждането.

Ако търсите висококачествено и икономично гориво, щадящо околната среда, Вашият най-добър и логичен избор са премиум горивата ЕСТО.

В сравнение с обикновеното дизелово гориво, ECTO DIESEL притежава подобрени екологически, експлоатационни и почистващи характеристики, което го прави изключително подходящ за нови леки и товарни дизелови автомобили. А благодарение на почистващите си свойства ECTO DIESEL подобрява работата на двигателите с по-голям пробег. 

Премиум бензинът ECTO Sport е създаден, за да ви достави максимално удоволствие от шофирането. Разработен по най-модерна технология и обогатен с висококачествени присадки от последно поколение, той съдържа високоефективен модификатор, който снижава механичното триене в зоната на цилиндрите. ECTO Sport е незаменим за любителите на високи скорости и спортно шофиране. Високото октаново число и специалния състав на горивото осигуряват увеличена мощност на двигателя и максимално ускорение.

Премиум бензинът ECTO Plus е отличен избор за всеки, който търси високо качество в съчетание с икономия на горивото. Многофункционалният пакет горивни присадки от последно поколение  увеличава мощността на двигателя, удължава живота му, снижава разхода на гориво и вредните емисии въглероден двуокис.