ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Горива

 

 

  НА ВНИМАНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Призоваваме потребителите към повишено внимание при пазаруване онлайн и предоставяне на лични данни на непознати и непроверени сайтове и мейл-адреси! Напомняме на всички клиенти да се доверяват на официалната информация за промоции, отстъпки и преимущества, публикувана на собствените информационни канали на «ЛУКОЙЛ-България». Компанията не носи отговорност за възможни нежелателни последствия от доверяване на лъжлива и подвеждаща информация.

 

 

 

ГОРИВАТА „ЛУКОЙЛ" — КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ

Горивата с марката на „Лукойл" са с гарантирано европейско качество,  доставени директно от най-голямата и модерна рафинерия на Балканите — „Лукойл Нефтохим Бургас". Бензиностанции ЛУКОЙЛ предлагат на своите клиенти висококачествените традиционни горива А95Н и DIESEL,  автогаз пропан-бутан и премиум-горивата от иновационната серия ECTO - ECTO 95, ECTO 100 и ECTO DIESEL.

КАЧЕСТВОТО Е ВИНАГИ НА ПЪРВО МЯСТО

По целия път на горивото от рафинерията до колонките се осъществява строг качествен контрол. Горивата за бензиностанциите „ЛУКОЙЛ" се доставят в пломбирани цистерни, чийто маршрут се наблюдава постоянно чрез сателитна връзка. Резервоарите на обектите са двустенни, със специално покритие, което не допуска замърсяване на горивата с примеси. Всяка бензиноколонка е оборудвана с електронна система за контрол на точността на измерване при зареждането.

Ако търсите висококачествено и икономично гориво, щадящо околната среда, Вашият най-добър и логичен избор са премиум горивата ЕСТО.

 

В сравнение с обикновеното дизелово гориво, ECTO DIESEL притежава подобрени екологически, експлоатационни и почистващи характеристики, което го прави изключително подходящ за нови леки и товарни дизелови автомобили. А благодарение на почистващите си свойства ECTO DIESEL подобрява работата на двигателите с по-голям пробег. 

 

Премиум бензинът ECTO 100 е отличен избор за всеки, който търси високо качество. Използването на бензин EKTO 100 подобрява ефективността на високофорсираните двигатели, като същевременно запазва всички допълнителни свойства на горивото под марката EKTO. Той е не само продукт с най-високо качество, но и запазва екологията на околната среда, освобождавайки по-малко вредни вещества по време на горивния процес. ЕКТО 100 е революционно гориво, чиято разработка е резултат от най-модерните технологии, позволяващи създаването на базова формула на основата на естествен високооктанов компонент.