ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Услуги

Вярна на девиза си „Винаги в движение", веригата ЛУКОЙЛ постоянно развива концепцията си на обслужване, разширява гамата услуги и се модернизира. Обновените бензиностанции ЛУКОЙЛ са с подобрена инфраструктура и все повече удобства. Сред тях са:

  • по-големи площи за паркиране;

  • специално обособени зони за отдих с повече комфорт за възрастните и децата;

  • удобни санитарни помещения с внимание към хората със специални нужди и майките с деца;

  • разширен асортимент автоаксесоари и автокозметика;

  • разширен асортимент масла ЛУКОЙЛ;

  • предлагане на добавка AdBlue

Освен качествените горива, се стремим да предложим на клиентите хубаво кафе, вкусна храна и високо ниво на обслужване, за да си тръгват от нас заредени не само с гориво, но и с добро настроение.

На всички обекти ЛУКОЙЛ в страната работят POS-терминали за разплащания с банкови карти. 

На част от бензиностанциите ЛУКОЙЛ се приемат и разплащания в евро.

Обектите от веригата ЛУКОЙЛ предлагат винетни стикери.

  • Списък на обектите, предлагащи AdBlue

В бензиностанции ЛУКОЙЛ можете да закупите електронни винетки на каса, като заплатите в брой, с кредитна или дебитна карта. Повечето обекти от веригата разполагат и с терминали за самостоятелно закупуване на е-винетки.

 

Заредете се с енергия с чаша еспресо или ароматно капучино, приготвени на най-високия клас кафемашини в Европа с марката Rancilio. Вкусете аромата, докато отдъхвате в уюта на обособените кафе-зони. Подкрепете се с прясно приготвен фреш и топли закуски, за да продължите освежени и отпочинали!

 

Заредете своите мобилни устройства на обособените зони в минимаркета, за да сте спокойни на пътя! Докато отдъхвате, можете да проверите мейла си или да сърфирате в Интернет, да споделите емоции в социалните мрежи или просто да се позабавлявате.

Докато отдъхвате, можете да освежите автомобила си на някоя от 12-те автомивки към бензиностанции ЛУКОЙЛ в градовете София, Пловдив, Хасково, Перник, Гоце Делчев и Панагюрище.

Вижте списъка на автомивките към бензиностанции ЛУКОЙЛ.
  • Avtomivki

Възползвайте се от професионалните услуги на автосервизите и пунктовете за смяна на масла и гуми в обектите ЛУКОЙЛ в градовете Перник, Хасково, Сандански, Козлодуй и Правец.

Вижте списъка на автосервизите и пунктовете за техническа поддръжка към бензиностанции ЛУКОЙЛ.
  • Avtoservizi

На осем бензиностанции от веригата ЛУКОЙЛ: Б04 – гр.Бяла, Б13 София Метро-2, Б33 Кулата, Б107 Харманли, Б 108 Сливен, Б 155 Сандански, Ф 550 АМ Тракия север и Ф 562 АМ Тракия юг - се приемат карти на фирма ARIS.

Международната карта ARIS е предпочитана от автомобилните превозвачи в областта на международния транспорт, тъй като осигурява единно безналично плащане на горива и стоки по основните магистрали от Португалия до границите на Китай.