ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Ко-брaндирани карти

С ко-брандираните карти V PAY Лукойл на УниКредит Булбанк и ЦКБ-Клуб на Централна кооперативна банка получавате отстъпки всеки път, когато плащате с тях в бензиностанциите на Лукойл на територията на страната.

Централна Кооперативна Банка и Лукойл ви канят да се включите в общата Програма за лоялност «ЦКБ-Клуб». Тя дава възможност да печелите от всяка своя покупка.

Получавате 3% отстъпка при всяко зареждане на бензин или дизел и 2% при зареждане на газ в бензиностанции Лукойл, обозначени с логото на CCB Club. При зареждане на премиум-горивата от серия ECTO получавате още по-висока отстъпка:

 

- Със Сребърна карта CCB Club - 3.5%
- Със Златна карта CCB Club - 4%
Отстъпките са под формата на бонус точки, които получавате по своята персонална клубна карта.

С натрупаните бонус точки можете да платите своите нови покупки!

Заявете своята карта CCB Club в клон на ЦКБ, при партньор от програмата, на www.ccb-club.bg или на тел.: 0800 11 400 и се възползвайте от предложенията на партньорите в лоялната програма на Централна Кооперативна Банка! Участниците в клуба имат привилегията да получават отстъпка всеки път, когато пазаруват при партньори в различни категории.

Пазарувайте, за да печелите!

Подробна информация за CCB Club може да научите на уебсайта на програмата www.ccb-club.bg.

 

С ко-брандираната карта V PAY-Lukoil на УниКредит Булбанк и Лукойл получавате 2% отстъпка всеки път при плащане на  горива, моторни масла и потребителски стоки в бензиностанции ЛУКОЙЛ (без обектите на франчайз).

Предимства на картите  V-PAY:

Защита с последно поколение ЧИП и ПИН технология – върху магнитната лента не се съхранява платежна информация, което елиминира възможността от копиране на данните , записани на картата;

\Автоматично участие в Програма Plus — трупате и харчите точки при покупка с карта в партньорската ни мрежа.

Без такса за теглене на банкомати на УниКредит Булбанк в страната и на АТМ-и на UniCredit Group в чужбина.