ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЛУКОЙЛ Клуб

 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЛУКОЙЛ-КЛУБ!

Представяме ви обновената програма «ЛУКОЙЛ КЛУБ»

 

Включи се в програмата на "ЛУКОЙЛ КЛУБ", в която при покупка на горива, освен отстъпка, получаваш и бонус-точки!

Изтегли безплатното приложение LUKOIL Club Bulgaria от Google Play или AppStore и твоята карта ще е в твоя телефон!

 

 

 

 

 

 

От 01.02.2022 г. стартира новата програма по ЛУКОЙЛ клуб, в която като наш лоялен клиент получаваш атрактивни и достъпни преференции както за гориво, така и за стоки от мини-маркетите:

  • Спестяваш от самото начало: имаш гарантирана директна отстъпка на литър за всички горива.

  • Бонусите за следващия период зависят само от твоето потребление през текущия

Програмата започва за всички клиенти от ниво Бронз, в което още от първия литър бензин или дизел освен директната отстъпка получаваш допълнително и бонус точки. Сега в ЛУКОЙЛ клуб ти сам определяш от какви преференции ще се възползваш в следващия тримесечен период на база твоето потребление. Нивото, което достигнеш в текущия тримесечен период остава гарантирана преференция за следващия. Потреблението в началото на всеки тримесечен период започва от начало с нивото на бонуси, което си достигнал в предишния период.

Виж официалните правила и всички условия на програмата на club.lukoil.bg

Картата „ЛУКОЙЛ КЛУБ" се активира само след извършена регистрация на сайта на програмата club.lukoil.bg, на безплатния Телефон на клиента 080020220 или на бензиностанциите от веригата ЛУКОЙЛ.

Виртуалната карта "ЛУКОЙЛ КЛУБ" работи само през мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria и не може да бъде добавяна в други виртуални портфейли.

 

 

 

 

 

 

 

 

Картата „ЛУКОЙЛ клуб” е валидна както при плащане в брой, така и при разплащане с банкови карти. При едновременно ползване на карта за безкасово разплащане и клубна карта, предоставете и двете карти едновременно на касиера.

Вижте и нашите предложения за Ко-брандирани карти, с които също получавате отстъпки.

 

 

  • При закупуване на горива и/или стоки от бензиностанции ЛУКОЙЛ предоставете картата си „ЛУКОЙЛ клуб" на касиера на обекта, преди да платите закупените горива и/или стоки.

  •  Карта, използвана на даден обект, не е активна в продължение на 12 часа на същата бензиностанция. Ако се налага да заредите в този период, можете да го направите на всяка друга бензиностанция от веригата ЛУКОЙЛ в цялата страна.

  •  При загубена/открадната карта клиентът следва да заяви блокирането ѝ на Телефона на клиента 0800 20 220.

„ЛУКОЙЛ България” ЕООД едностранно определя условията за ползването на карти „ЛУКОЙЛ клуб“, включително, но не само, прекратява действието на картите, определя и изменя размера на отстъпките при покупки, премахва отстъпките или ги заменя с друга система за премиране, включва картите в последващи промоции, определя допълнителни ползи или бонуси от ползването на картите и т.н. Условията за ползване на карта „ЛУКОЙЛ клуб” са публикувани на интернет сайт club.lukoil.bg.

Всички последващи томболи, промоции и специални предложения на Организатора ще се отнасят за картите „ЛУКОЙЛ клуб". Клиенти със стари карти за отстъпка при плащане в брой, издадени от ЛУКОЙЛ, които биха искали да участват в тези дейности на ЛУКОЙЛ, трябва да получат нова карта «ЛУКОЙЛ КЛУБ» и да извършат процедурата по регистрация на новата карта.