ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Новина

Програмист спечели Голямата награда на ЛУКОЙЛ Клуб

{ 17.10.2019 г. 0:00:00 }

​Акцията «Впусни се в приключението!» даде възможност на повече от 500 хиляди членове на програмата за лоялност «ЛУКОЙЛ Клуб» да играят за над 5000 различни бонуси и награди. Тя е част от общата концепция на бензиностанции Лукойл да предлагат на лоялните си клиенти все по-качествени продукти и услуги. Сред тях водещо място заемат премиум-горивата ЕКТО с подобрени експлоатационни и екологични характеристики, които се утвърдиха на българския пазар с продуктите  ЕКТО Дизел и двата вида бензини – ЕКТО Плюс и ЕКТО-100.  

ЕКТО-100 донесе и Голямата награда на програмиста Веселин Пеев. «Клиент съм на ЛУКОЙЛ от много години. Отскоро съм с нов автомобил и установих, че той се чувства най-добре с бензина ЕКТО-100», сподели победителят, който получи наградата си от директора по търговските въпроси Дмитрий Флоринский. 

«Днешната церемония и щастливото лице на победителя са достойният финал на поредната акция в полза на лоялните ни клиенти, проведена в рамките на програмата ни ЛУКОЙЛ Клуб и серията висококачествени горива ЕКТО  – отбеляза Дмитрий Флоринский. – С участието си в ЛУКОЙЛ Клуб, нашите клиенти получа​ват все повече преимущества и все по-добри условия, а картата ни за лоялност се развива в крак с времето. Освен стандартната пластика, тя вече е  и електронна и всеки, който пожелае, може да я носи в своя мобилен телефон чрез мобилното приложение Lukoil Club Bulgaria. Желая на победителя успешно и интересно пътешествие, а на всички останали ще кажа: Добре дошли в ЛУКОЙЛ-Клуб, зареждайте повече и печелете повече!»


  • Новина във формат PDF
  • Церемония по връчване на наградата

Това може да е интересно